Hart van 's-Gravenzande
Logo Logo

Het wordt steeds gezelliger op het Marktplein in ’s-Gravenzande. Op nummer 3 en 4 openen Reinier en Jolanda Boers in december de deuren van hun nieuwe restaurant: Het Galjoen. Vandaag ontvingen ze de sleutel.

Lees verder

Open Huizen Route

Wil jij de beschikbare appartementen van binnen bekijken? Kom dan langs tijdens de Open Huizen Route op 7 september van 17.00 tot 19.00 uur.

Lees verder

Wil je een goed beeld krijgen van het centrale wonen in één van de appartementen? Bezoek dan de modelwoning.

Lees verder

Tot maandag 26 juni 12.00 uur is het mogelijk je in te schrijven voor de woningen van je voorkeur.

Lees verder

Ben jij geïnteresseerd in één van de appartementen van fase 2? Lees dan verder hoe de verkoopprocedure in z'n werk gaat.

Lees verder

Op vrijdag 9 juni is het nieuwe winkelgebied Hart van 's-Gravenzande officieel geopend. Daartoe werd door Wethouder Theo Duijvestijn, Wim de Haas, directeur BPD Ontwikkeling regio Zuid-West en Cees Voorberg, voorzitter Winkeliersvereniging 's-Gravenzande stad aan zee een muurschildering onthuld. Zij werden daarbij geholpen door een aantal toekomstige bewoners van de appartementen én een aantal kinderen. Met de onthulling werd het startsein gegeven voor de feestelijke openingsweek en de late night shopping met muziek, entertainment en openingsacties van de winkeliers.

Lees verder

Het nieuwe winkelgebied Hart van 's-Gravenzande wordt op vrijdag 9 juni om 16.00 uur officieel geopend. In de nieuwe Graaf Willem II-straat geeft wethouder Theo Duijvestijn samen met de winkeliers het startsein voor de feestelijke openingsweek.

Lees verder

Gisteren openden supermarkten Lidl en Jumbo, Big Bazar en Meesterbakker Roodenrijs onder grote publieke belangstelling voor het eerst hun deuren in de nieuwe Graaf Willem II-straat in centrum van 's-Gravenzande. Ook openen Kaasmeester Richard, Primera Brekelmans, De Slijters Traan en de GSMShop vrijdag voor het eerst hun deuren in het vernieuwde winkelgebied. De overige ondernemers volgen in de komende weken.

Lees verder

Wegens de succesvolle verkoop van fase 1 start nog voor de zomer de verkoop van fase 2. Schrijf je alvast in als belangstellende.

Lees verder

Met het ontkurken van twee ’champagne flessen’ werd rond het middaguur ’Brasserie De Dames’ feestelijk geopend en werd een toast uitgebracht door Wineke van Dijk en ’haar’ dames met deze mijlpaal. Het is toch wel even wennen, na 30 jaar Croissanterie ’En Passant’, toch altijd wel een begrip in ’s-Gravenzande en omstreken, nu ’Brasserie De Dames. Foto's: Maarten van der Meer

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?