Hart van s'-Gravenzande
Logo Logo

Nieuwbouw appartement in 's-Gravenzande

De nieuwbouw appartementen in het Hart van 's-Gravenzande zijn hartstikke van nu. Maar vergeet niet dat 's-Gravenzande een prachtige historie kent! Zo noemen veel Westlanders ’s-Gravenzande liefkozend het ‘Breeje Durp’, maar ’s-Gravenzande is toch écht een stad. Die rechten kreeg ze in 1246 van Graaf Willem II van Holland die hier vaak verbleef, net als zijn vader, Graaf Floris IV. De stad dankt de eerste helft van zijn naam aan het grafelijk hof van de heren. De tweede helft verwijst naar de verzande Maasmonding waarbij het stadje ooit is ontstaan.

Stad aan Zee; een bruisend centrum

Het nieuwe (winkel)centrum van 's-Gravenzande staat bekend als Stad aan Zee. Een logische naam, omdat 's-Gravenzande één van de Westlandse kustplaatsen is en veel prachtige stranden heeft. Welke winkels en ondernemers je allemaal aantreft, vind je verder op de website van Stad aan Zee. 's-Gravenzande is een mooie plaats om lekker te shoppen, te genieten van een hapje en een drankje of je eens te verdiepen in de prachtige historie die de koopstad rijk is. Meer informatie over winkelen in 's-Gravenzande vind je op de website Stad aan Zee.

Hier is het heerlijk wonen

Met een prachtige historie en een bruisend centrum is het Hart van 's-Gravenzande de ideale plek voor jouw nieuwbouw appartement. Stel je voor dat je wel de drukte en reuring om je heen hebt, maar waar je je altijd even terug kunt trekken in de privacy van je eigen appartement. Of lekker mensen kijken vanaf je eigen balkon, zo fijn. En als je wilt, zit je er ook zo tussen. Kwestie van de deur uit stappen en een krantje halen bij de boekhandel, brood bij de supermarkt of een praatje maken op het terras.

>> Bekijk alle nieuwbouw appartementen van het Hart van 's-Gravenzande

’s-Gravenzande
Stad aan Zee; een bruisend centrum
Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?