Hart van s'-Gravenzande
Logo Logo

Het Hart van ’s-Gravenzande: alle voorzieningen binnen loopafstand

Een heerlijk lange zomeravond met een mooie wijn op het terras, een snelle boodschap of een uitgebreide shopsessie, in het Hart van ’s-Gravenzande woon je in je eigen droomappartement midden in het bruisende centrum.

Wat biedt 's-Gravenzande?

Winkelcentrum

De ondernemersvereniging van 's-Gravenzande zorgt ervoor dat het gezellig winkelen is in ‘hun’ centrum. Het hele jaar door worden er activiteiten georganiseerd zoals boeken- of rommelmarkten, brocante markten, braderieën en Open Podia met muzikale activiteiten. Er is altijd leven in de brouwerij! Meer informatie over winkelen in 's-Gravenzande vind je op de website van de winkeliersvereniging.

Parkeren centrum 's-Gravenzande

Het centrum van ’s-Gravenzande wordt een mix van bestaande en nieuwe winkels en horeca met daarboven 89 nieuwe appartementen. Parkeren is goed geregeld: op de eerste verdieping van de nieuwbouw zijn voor het winkelend publiek circa 200 parkeerplaatsen, voor de bewoners van de appartementen rond de 100 parkeerplaatsen. Vanuit de parkeervoorziening zijn de winkels gemakkelijk bereikbaar via een 'tapis roulant' (letterlijk: rollend tapijt), met de trap of een van de twee liften. Parkeren in Hart van 's-Gravenzande is vooralsnog gratis. 

Wine and dine

Iets te vieren? Of is het gewoon lekker weekend en heb je zin om er even uit te gaan? In ’s-Gravenzande zit je dan sowieso goed! Het aanbod van restaurants, cafetaria’s, terrassen en eetcafé’s is groot. 

Sportief door het leven

Sportievelingen kunnen hun hart ophalen in bijvoorbeeld het Juliana Sportpark. Hier kun je korf-, voet- of handballen, zwemmen, tennissen en een ontspannen potje jeu-de-boules spelen. Ga je liever squashen? Dat kan ook. Of sluit je aan bij de schietvereniging. En het strand om de hoek is natuurlijk ideaal voor lange wandelingen of een stuk hardlopen.

Natuur binnen handbereik

Het strand biedt het hele jaar door plezier. Ontdek de verschillende stranden die ieder op hun eigen manier iets te bieden hebben. Van ultieme rust tot gezellige drukte tijdens een warme zomerdag. Gelukkig is parkeren nooit een probleem en altijd is er een sfeervolle strandtent binnen handbereik. Ook in de herfst en de winter is het strand dé plek om heerlijk uit te waaien tijdens een wandeling. Daarvoor leent het dichtbij gelegen Staelduinse Bos zich trouwens ook uitstekend. Dit stuk oorspronkelijke natuur ligt op eeuwenoude rivierduinen. Ook de Banken, een 90 hectare groot duingebied aan de Westlandse duinenkust, met twee laaggelegen natte duinvalleien, is de moeite waard.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?