Hart van 's-Gravenzande
Logo Logo

Een compleet en nieuw centrum

Het centrumgebied, gelegen aan de Langestraat, Pompe van Meerdervoortstraat en het Marktplein, ondergaat een complete metamorfose. De nieuwbouw van het project Hart van 's-Gravenzande geeft de Westlandse kern van 's-Gravenzande een nieuw en levendig stadshart. Met de nieuwbouw zal een nieuwe winkelstraat worden aangelegd, hierdoor ontstaat een winkelrondje in het gebied met centraal gelegen de ruime parkeergarage in de nieuwbouw. Totaal beslaat het project circa 9.000 m² nieuwe en gerenoveerde winkelruimten aan de Langestraat en de Markt.

Winkels in Hart van 's-Gravenzande

Een deel van de winkels uit de bestaande bouw komt terug in het nieuwe Hart van 's-Gravenzande. De C1000 komt terug met een nieuwe Jumbo-formule. Ook komt Lidl in het nieuwe centrum terug en Big Bazar gaat een vestiging openen. Winkels voor de dagelijkse boodschappen, vestigingen van winkelketens, bijzondere boetiekjes en speciaalzaken vormen straks met elkaar een levendig nieuw stadshart. Benieuwd naar de mogelijkheden om te ondernemen in Hart van 's-Gravenzande?

Ga naar de winkelruimte website >>

Parkeren in het Hart van 's-Gravenzande

Parkeren is goed geregeld: op de eerste verdieping van de nieuwbouw zijn voor het winkelend publiek circa 200 parkeerplaatsen, voor de bewoners van de appartementen rond de 100 parkeerplaatsen. Vanuit de parkeervoorziening zijn de winkels gemakkelijk bereikbaar via een 'tapis roulant' (letterlijk: rollend tapijt, zodat de winkelwagen mee kan naar de auto), met de trap of een van de twee liften. Parkeren in Hart van 's-Gravenzande is vooralsnog gratis. 

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?