Hart van s'-Gravenzande
Logo Logo

Een compleet en nieuw centrum

Het centrumgebied, gelegen aan de Langestraat, Pompe van Meerdervoortstraat en het Marktplein, ondergaat een complete metamorfose. De nieuwbouw van het project Hart van 's-Gravenzande geeft de Westlandse kern van 's-Gravenzande een nieuw en levendig stadshart. Inmiddels is er een nieuwe winkelstraat aangelegd, waardoor een winkelrondje in het gebied ontstaat. Centraal ligt de ruime, nieuwe parkeergarage. 

Winkels in Hart van 's-Gravenzande

In het nieuwe Hart van 's-Gravenzande is een nieuwe Jumbo gevestigd, ook vind je hier de Lidl en Big Bazar. Winkels voor de dagelijkse boodschappen, vestigingen van winkelketens, bijzondere boetiekjes en speciaalzaken vormen met elkaar een levendig nieuw stadshart. Benieuwd naar de mogelijkheden om te ondernemen in Hart van 's-Gravenzande?

Ga naar de winkelruimte website >>

Parkeren in het Hart van 's-Gravenzande

Parkeren is goed geregeld: op de eerste verdieping van de nieuwbouw zijn voor het winkelend publiek circa 200 parkeerplaatsen, voor de bewoners van de appartementen rond de 100 parkeerplaatsen. Vanuit de parkeervoorziening zijn de winkels gemakkelijk bereikbaar via een 'tapis roulant' (letterlijk: rollend tapijt, zodat de winkelwagen mee kan naar de auto), met de trap of een van de twee liften. Parkeren in Hart van 's-Gravenzande is vooralsnog gratis. 

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?