Hart van s'-Gravenzande
Logo Logo

Boele & van Eesteren is gestart met het heiwerk van de laatste fase van Hart van 's-Gravenzande. De 14 appartementen worden naar verwachting eind april 2019 opgeleverd.

Lees verder

Alle appartementen in de derde fase van Hart van 's-Gravenzande zijn verkocht! Inmiddels zijn de laatste koopovereenkomsten getekend. Wij wensen alle kopers alvast heel veel woonplezier!

Lees verder

Het is zover: de verkoop van Hart van 's-Gravenzande fase 3 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via het digitale inschrijfformulier.

Lees verder

Ben jij geïnteresseerd in één van de appartementen van fase 3? Lees dan verder hoe de verkoopprocedure in z'n werk gaat.

Lees verder

We hebben goed nieuws te vertellen over de 14 appartementen Hart van 's-Gravenzande fase 3. De datum van de start verkoop is bekend. Donderdag 7 december staan de verkoopdocumenten online en vanaf 12 december kun je je inschrijven.

Lees verder

Wegens de succesvolle verkoop van fase 1 en fase 2 introduceren wij nu de 14 appartementen van fase 3. De verkoop start nog dit jaar. Schrijf je alvast in als belangstellende.

Lees verder

Bezoek op zaterdag 30 september tussen 11.00 en 15.00 uur ook de appartementen van Hart van 's-Gravenzande tijdens de NVM Open Huizen Dag.

Lees verder

Het wordt steeds gezelliger op het Marktplein in ’s-Gravenzande. Op nummer 3 en 4 openen Reinier en Jolanda Boers in december de deuren van hun nieuwe restaurant: Het Galjoen. Vandaag ontvingen ze de sleutel.

Lees verder

Open Huizen Route

Wil jij de beschikbare appartementen van binnen bekijken? Kom dan langs tijdens de Open Huizen Route op 7 september van 17.00 tot 19.00 uur.

Lees verder

Tot maandag 26 juni 12.00 uur is het mogelijk je in te schrijven voor de woningen van je voorkeur.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?